Tandimplantat der giver et flot smil

Har du mistet en tand, kan det alene af rent kosmetiske årsager ofte betale sig at få den erstattet med et tandimplantat.

Vi har mange års erfaring med alle former for tandbehandlinger og kirurgiske tandoperationer, hvorfor du er i sikre hænder hos os. Vores klinik er beliggende i Sønderborg på Als tæt ved Nordborg.

Har du én eller flere manglende tænder, kan et tandimplantat være en god løsning. Et implantat er en kunstig tandrod, der bliver sat fast i kæbeknoglen. Er du træt af at mangle én eller flere tænder, hjælper vi dig gerne med at genskabe et nyt tandsæt. Et tandimplantat er det tætteste, du kommer på en naturlig tand.

Hvad koster et tandimplantat?

Er du interesseret i en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid til en undersøgelse, så vi kan vurdere dit behov for et tandimplantat.​

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder samt priser på behandlingen. Du kan med fordel ringe til os på telefon 74 42 37 30, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail reception@tand-laegen.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.