Paradentosebehandling mod betændelse i tandkødet

Hos Tandlægerne Carlsson og Klein tilbyder vi paradentosebehandling mod alle typer paradentose. Har du betændelse i tandkødet, der varer ved, kan det meget vel være begyndende paradentose. 

Paradentose er en sygdom i tænder og tandkød, som ikke kan kureres. Det er en kronisk tandsygdom, men den kan bremses og holdes nede med effektiv behandling. Betændelsestilstanden bidrager til at nedbryde tændernes støttevæv og knogle, således at tænderne begynder at sidde løse. Har du mistanke om paradentose? Kontakt os for at få en tid på vores tandklinik i Sønderborg ikke langt fra Nordborg på Als.

Gør noget ved det med en effektiv behandling af paradentose

Har du paradentose, kan der gøres meget. Det kræver, at du tager affære og får en tandlæge til at se på det. Det forsvinder ikke af sig selv ved hyppigere tandbørstning. Behandling af paradentose består af en opmåling af dine tandkødslommer, som løbende vil blive renset.

Det er en fortløbende proces, som også kræver en gennemgående forundersøgelse for at afgøre, hvilken type paradentose der er tale om. Omtrent 75% af befolkningen har tandkødsbetændelse, af dem antager man at cirka 13% af den danske befolkning har paradentose. Gør noget ved det, hvis du fornemmer en vedvarende tandkødsbetændelse. ​

Du kan blandt andet holde øje med symptomer som:

  • ​​​Hævet tandkød
  • ​Dårlig ånde
  • ​Løse tænder
  • ​Meget rødt tandkød
  • ​Ømhed

Hvad koster paradentosebehandling?

Hvis du har mistanke om at du måske kunne have paradentose, bør du ikke tøve med at kontakte os og bestille en tid til forundersøgelse, så vi kan se, om du har fremskreden paradentose. Hvis det er tilfældet, at du har fremskreden paradentose, vil vi ud fra de pågældende omstændigheder kunne udarbejde en mere konkret pris på din paradentosebehandling.

Kontakt os på telefon 74 42 37 30 eller skriv til e-mail reception@tand-laegen.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med priser, svar på spørgsmål du måtte have, eller med en bekræftelse på din tidsbestilling.