Paradentosebehandling mod betændelse i tandkødet

Hos Tandlægerne Carlsson og Klein tilbyder vi paradentosebehandling mod alle typer paradentose. Har du betændelse i tandkødet, der varer ved, kan det meget vel være begyndende paradentose. Paradentose er en sygdom i tænder og tandkød, som ikke kan kureres. Det er en kronisk tandsygdom, men den kan bremses og holdes nede med effektiv behandling. 

Betændelsestilstanden bidrager til at nedbryde tændernes støttevæv og knogle, således at tænderne begynder at sidde løse. Har du mistanke om paradentose? Kontakt os for at få en tid.

Gør noget ved det med en effektiv paradentosebehandling

Har du paradentose, kan der gøres meget. Det kræver, at du tager affære og får en tandlæge til at se på det. Det forsvinder ikke af sig selv ved hyppigere tandbørstning. 

Behandling af paradentose består af en opmåling af dine tandkødslommer, som løbende vil blive renset. Det er en fortløbende proces, som også kræver en gennemgående forundersøgelse for at afgøre, hvilken type paradentose der er tale om. 

Omtrent 75% af befolkningen har tandkødsbetændelse, af dem antager man at cirka 13% af den danske befolkning har paradentose. Gør noget ved det, hvis du fornemmer en vedvarende tandkødsbetændelse.​

Du kan blandt andet holde øje med symptomer som:

  • ​​Hævet tandkød
  • Dårlig ånde
  • Løse tænder
  • Meget rødt tandkød
  • Ømhed

​​Kontakt os og hør mere om vores behandlinger

Kontakt os for at bestille en tid til forundersøgelse, så vi kan se, om du har fremskreden paradentose. Du kan kontakte os på telefon 74 42 37 30 eller skrive til e-mail reception@tand-laegen.dk.