En tandprotese erstatter dine naturlige tænder

Hos Tandlægerne Carlsson og Klein kan vi lave en tandprotese, som er en naturlig erstatning for dine egne tænder. Vi er en tandlægeklinik med stor erfaring inden for faget, hvorfor du trygt kan få lavet en hvilken som helst behandling her hos os. Klinikken er beliggende i Sønderborg og tager imod alle slags patienter fra Als, Nordborg og andre omkringliggende områder.

En tandprotese er det, der førhen blev kaldt for et gebis. Protesen har til formål at erstatte dine mistede eller dårlige tænder med enten en enkelt ny tand eller flere nye tænder. For at få den mest optimale protese, fremstilles den efter en afstøbning af dit tandsæt og bliver lavet i den farve, som matcher dine naturlige tænder bedst muligt.​

Hvad koster en tandprotese?

Det er svært at opgive en eksakt pris på en tandprotese, da det varierer fra behandling til behandling. Det er typisk ikke muligt at sammenligne behandlingerne, da tænder aldrig er ens. Derfor kræves der forskellige tilgange, materialer, materialemængder og tid fra patient til patient.

Vi gør altid vores bedste for at holde vores priser på et attraktivt niveau uanset behandlingen.

I vores klinik anvendes udelukkende nogle af de bedste elementer inden for tandbehandling: Dette gælder både teknologisk, fagligt og menneskeligt. Vi sætter god tid af til hver patient, så vi kan undersøge tændernes tilstand grundigt og svare på eventuelle spørgsmål. Vi finder det nemlig vigtigt, at du er tilstrækkeligt informeret, så du kan føle dig helt tryg i vores hænder.

Kontakt klinikken for at høre nærmere

Hvis du er træt af at smile med manglende tænder, så kan vi give dig dit naturlige og smukke smil tilbage ved hjælp af en tandprotese. Vi sørger for at gøre det så billigt som muligt for dig til trods for, at vi er yderst professionelle og garanterer en høj faglig kvalitet hver gang.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon: 74 42 37 30 eller på mail: reception@tand-laegen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​