Rodbehandling udført af professionelle tandlæger

Hvis du har brug for en rodbehandling, så står Tandlægerne Carlsson og Klein til hver en tid velkommen til at hjælpe dig. Vi er en professionel tandlægeklinik, som har mange års erfaring med tandkirurgi. Klinikken er beliggende i Sønderborg, hvor patienter fra Als, Nordborg og andre steder er velkomne.

De fleste rodbehandlinger bliver lavet, når hullet i tanden er blevet så stort, at det når ind til tandens nerve og derved giver betændelse her. Andre årsager kan være følsomme eller revnede tænder eller tidligere dybe huller, som har været tæt på nerven. Vi anvender udelukkende det nyeste udstyr i klinikken, hvilket sikrer dig den mest optimale og smertefrie behandling.​

Hvad koster en rodbehandling?

Selve rodbehandlingen foregår ved, at vi fjerner tandens nerve og bakterier, hvorefter der rensens med rodfile. Slutteligt fyldes tanden med rodfyldningsmateriale, hvilket sikrer, at nye bakterier ikke kommer ind i rodkanalen igen. Den nøjagtige pris på en rodbehandling varierer fra behandling til behandling. 

Der er nemlig ingen tandsæt, der er ens – og derved heller ingen behandling. Vores tandkirurg giver dog altid så attraktive priser som muligt.

Vi arbejder ud fra en fast målsætning om, at vi er til for patienten, som skal have den bedst mulige oplevelse hos os. Derfor prioriterer vi altid at have god tid til den enkelte patient, så vi kan svare på eventuelle spørgsmål og naturligvis undersøge dine tænder grundigt. Derudover kan du forvente professionalisme og høj faglig kvalitet.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Døjer du med smerter i dine tænder, så kan det sandsynligvis behandles med en professionel rodbehandling lige her hos os. Vores team af tandlæger sikrer dig den rette behandling til en så billig pris som muligt.

Ønsker du at modtage yderligere oplysninger, kan du kontakte klinikken på telefon: 74 42 37 30 eller på mail: reception@tand-laegen.dk, så hører du fra os snarest muligt.​